آشنایی با مزایای چای آلوئه ورا و شیوه درست کردن آن

آشنایی با مزایای چای آلوئه ورا و شیوه درست کردن آن


چای آلوئه ورا: چای یک وعده نوشیدنی بسیار محبوب در کشور ما می باشد و همگان از نوشیدن آن ها لذت می برند مخصوصا چای سیاه. البته امروزه چای در انواع و مدل های مختلف وجود دارد مثلا چای سیاه، چای سبز و غیره و هر کدام نیز مزایا و معایب خاص خود را دارد که از این رو می طلبد با ذهنی بازتر به چای بنگریم و درک بهتری از آن داشته باشیم که در این پست از مجله پزشکی نازدونه ما شما را با فواید چای آلوئه ورا که یکی از نوشیدنی های خوب برای تقویت دستگاه گوارش است آشنا خواهیم کرد و همچنین طریقه درست کردن چای آن را به شما نشان خواهیم داد.

آشنایی با مزایای چای آلوئه ورا و شیوه درست کردن آن

تعریف این چای

چای آلوئه ورا یک نوشیدنی گیاهی است که از خشک شده گیاه آلوئه ورا بوجود می آید. این گیاه هزاران سال که استفاده دارویی دارد و در آشپزی هم استفاده می شود.این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد تشکیل دهنده فعال است که می تواند فواید بسیاری برای بدن داشته باشد آلوئه ورا منبع خوبی از ویتامین های A، B، C و E و همچنین تعدادی از اسید آمینه و ترکیبات فرار است آن را می توانید به صورت خوراکی ، یا موضعی بسته به شرایط خاص استفاده کنید

نحوه آماده کردن این چای

می توانید چای آلوئه ورا بطور آماده از سوپر مارکتها و یا فروشگاههای معتبر خریداری کنید ،ولی میتوانید در منزل هم این چای را درست کنید بسیاری از مردم این چای را با چای های پایه دیگری مانند چای سیاه، یا چای سبز ترکیب کنند.یک کاسه آب راجوشانده سپس یک چای کیسه ای به آب جوش بریزید و بگذارید سه تا چهار دقیقه بجوشد.سپس حدود ۱ قاشق چای خوری پودر آلوئه ورا خشک شده یا ژل آلوئه ورا را استخراج کرده و بریزید سپس با عسل شیرین کنید

آشنایی با مزایای این چای

فواید چای آلوئه ورا شامل هضم بهتر غذا، کمک به تنظیم قند خون، درمان التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. بسیاری از این فواید مربوط به بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این چای، به ویژه ویتامین A، C و E است که می تواند به عنوان آنتی اکسیدان ها در بدن کار کنند. یکی از کاربردهای اصلی چای آلوئه ورا، بهبود سیستم گوارش است، می تواند یبوست و درد شکم را درمان کند. این چای می تواند در کاهش وزن و تعادل سطح کلسترول کمک کند.

عوارض جانبی

چای آلوئه ورا اگر بیش از حد مصرف شود، چون خاصیت ملین دارد باعث ایجاد ناراحتی های گوارشی و اسهال میشود. به طور کلی، این چای برای زنان باردار و شیرده توصیه نمی شود.

 

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید