آموزش درست کردن پیتزای ایتالیایی با خمیر نازک

آموزش درست کردن پیتزای ایتالیایی با خمیر نازک


پیتزای ایتالیایی: همه ما می دانیم که زادگاه پیتزا، کشور ایتالیا است و این کشور این غذای خوشمزه را بوجود آورده است که از این رو پیتزاهای ایتالیایی بسیار محبوب بوده و از جایگاه ویژه ای برخوردار است. البته با وجود اینکه الان انواع پیتزاهای مختلف در دنیا وجود دارد ولی پیتزای مربوط  به کشور ایتالیا چیز دیگری است که از این رو ما نیز در سایت نازدونه یک آموزش خوشمزه دیگر و این بار در مورد پیتزای ایتالیایی با خمیر نازک آماده کرده ایم که برای یادگیری دقیق این پیتزا کافیست آموزش زیر را تا انتها دنبال کنید.

آموزش درست کردن پیتزای ایتالیایی با خمیر نازک

مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر:

برای درست کردن خمیر پیتزای ایتالیایی به مواد زیر نیاز داریم:

آرد ۴ لیوان

شیر ۱ استکان

خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع نصف استکان

نمک

مواد مورد نیاز برای درست کردن سس:

برای تهیه سس پیتزای ایتالیایی به مواد زیر نیاز داریم :

گوجه فرنگی مربعی حرد شده ۱ استکان

روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

سرکه ۱ قاشق مربا خوری

آویشن ۱ قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز برای قسمت رویی پیتزا

برای روی پیتزای ایتالیایی به مواد زیر نیاز داریم :

سوسیس , کالباس , قارچ ( هرکدام را که دوست داشتید )

پنیر پیتزای رنده شده ۱ لیوان

در کاسه آرد را ریخته وسطش را گودال کرده خمیر مایه ریخته و با آب ولرم خمیرمایه را حل میکنیم شیر و روعن مایع را ریخته و آرد را از کناره ها به وسط می آوریم و مخلوط میکنیم یک عدد تخم مرغ می ریزیم نمک و آب را ریخته خمیر سفتی می شود و در یک کاغذ محافظ قرا رداده یک ساعت استراحت کند

گوجه فرنگی , روغن مایع , آویشن و سرکه را در یک ظرف ریخته و با کمک بلندر پوره میکنیم میتوان روی پیتزا کدو ,بادمجان , فلفل و قارج و هرچه که دوست دارید بریزید

اکنون خمیر را دو قسمت کرده خمیر را تا جایی که میتوانید نازک و گرد باز کنید اولین کار در تهیه این پیتزا داشتن حوصله است

روی خمیر مواد آماده کرده را ریخته روی آن پنیر پیتزای رنده را می ریزم در درجه ۲۵۰ بمدت سه دقیقه می پزیم اکنون گیتزای مکزیکی ما آماده سرو کردن است

این هم نوع دیگری از پیتزا منتظر بقیه رسپی ها ما باشید.

 

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید