آموزش طرز تهیه بیندی بادمجان ترکی

آموزش طرز تهیه بیندی بادمجان ترکی


امروز نیز در وب سایت نازدونه در خدمت شما دوستان عزیز هستیم با یکی دیگر از آموز های آشپزی خوشمزه و آسان و در این آموزش قصد داریم طرز تهیه بیندی بادمجان ترکی را خدمت شما ارائه دهیم که یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار در کشور ترکیه است که از جایگاه خاصی برخوردار است. بیندی بادمجان بسیار لذیذ بوده و در عین حال یادگیری آن نیز ساده می باشد که در عرض چند دقیقه می توانید نحوه پخت آن را فرا بگیرید. همچنین بیندی بادمجان زمان پخت کمی نیز دارد که برای یادگیری آن کافیست این آموزش را تا انتها ادامه دهید.

آموزش طرز تهیه بیندی بادمجان ترکی

مواد مورد نیاز:

گوشت خردشده نیم کیلو

پیاز ۲ عدد

سیر ۳ حبه

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری و یک قاشق غذا خوری کره

رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذا خوری

رب فلفل نصف قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی ۲ عدد اگرگوجه فرنگی نداشتید یک قاشق غذا خوری به مقدار رب اضافه کنید

نمک و ادویه جاتی که فکر میکنید برای بادمجان مناسب باشد

آب جوش

شیر ۲ لیوان

آرد ۲ قاشق غذا حوری

پنیر پیتزای رنده شده یک لیوان سرخالی

نحوه پخت:

گوشت ها را خرد کرده و در قابلمه می ریزیم و روغن ریخته تفت میدهیم به گوشتهای تفت داده شده پیاز و سیر ریخته و کمی تفت دادیم گوجه فرنگی های ریزخرد شده را ریخته پنج دقیقه تقت داده سپس فلفل و رب را ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم یک و نیم لیوان آب جوش ریخته و به پختن ادامه میدهیم وقتی پخت نمک و ادویه جات را ریخته و حرارت را خاموش میکنیم تلخی بادمجانها را گرفته روی حرارت یا در فر کبابی کرده و پوست بادمجانهای کبابی را گرفته و خرد میکنیم

در تابه کره ریخته وقتی ذوب شد آرد را ریخته و تقت میدهیم به آرد تفت داده شده , بادمجانها را ریخته و تقت میدهیم سپس شیر را ریخته و به آرامی مخلوط کینیم تا آرد گلوله نشود و شیر را می ریزیم

نمک و پنیرپیتزای رنده شده را ریخته و از حرارت برمیداریم در یک ظرف بزرگ ابتدا بادمجانها را کشیده و سپس روی آن گوشتها را ریخته و آماده سرو کردن است یک غذای عالی ترک با طعم بینظیر.

 

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید