آموزش طرز تهیه تارت قارچ با استفاده از فر

آموزش طرز تهیه تارت قارچ با استفاده از فر


تارت قارچ: امروز نیز در خدمت شما هستیم با یکی دیگر از آموزش های آشپزی خوشمزه  و آسان دیگر که در این پست از سایت نازدونه قصد داریم آموزش طرز تهیه کیش یا همان تارت قارچ را با استفاده از فر خدمت شما ارائه دهیم که یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در کشور ترکیه می باشد که از جایگاه خاصی نیز برخوردار است که می توانید با درست کردن این تارت قارچ، یک وعده غذایی لذت بخش را در کنار خانواده خود تجربه کنید که برای یادگیری این غذا کافیست این آموزش را تا انتها دنبال کنید.

آموزش طرز تهیه تارت قارچ با استفاده از فر

مواد مورد نیاز برای تارت قارچ:

برای تهیه کیش قارچ به مواد زیر نیاز داریم :

کره نرم شده در دمای محیط ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

ماست ۲ قاشق غذا خوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

آرد ۲ لیوان

آموزش طرز تهیه تارت قارچ با استفاده از فر

مواد مورد نیاز برای داخل تارت قارچ

قارچ نیم کیلو

پیاز ۱ عدد

خامه ۱ قوطی ( ۲۰۰ میلی لیتر )

تخم مرغ ۱ عدد

جعفری مقداری

نمک ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه مقدارر کمی

آموزش طرز تهیه تارت قارچ با استفاده از فر

مواد مورد نیاز برای قسمت رویی تارت

پنیر پیتزای رنده شده

 

آموزش پخت:

برای درست کردن کیش قارچ ابتدا نیم کیلو قارچ را تمیز کرده و ریز خرد میکنیم یک عدد پیاز و یک عدد فلفل سبز را ریز خرد می کنیم در یک قابلمه دو تا سه قاشق غذا خوری روغن مایع می ریزیم و روی آن پیاز و فلفل سبز ریخته دو دقیقه تفت می دهیم سپس قارچ خرد شده ریخته وقتی آب انداخت و آبش را کشید تفت میدهیم کمی نمک ریخته از حرارت برمیداریم تا سرد شود

اکنون خمیر کیش را درست میکنیم در یک کاسه ۱۰۰ گرم کره ریخته روی آن یک عدد تخم مرغ می ریزیم دو قاشق غذا خوری ماست , یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و نزدیک دو لیوان آرد را کم کم ریخته و خوب ورز میدهیم

خمیر آماده شده را خیلی کم آرد پاشی کرده و با کمک وردنه باز میکنیم نه زیاد نازک و نه زیاد ضخیم باشد در قالب تارت چرب شده پهن میکنیم و کناره هایش را خوب با دست باز میکنیم رویش را با چنگال سوراخ سوراخ کرده تا پف نکند در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود مدت زمان پخت این خمیر بیست و پنج دقیقه است

اکنون در یک کاسه یک قوطی خامه روی آن یک عدد تخم مرغ می ریزیم یک قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و مقداری جعفری ریز خرد شده ریخته و خوب مخلوط میکنیم اکنون داخلش قارچ های تقت داده شده را می ریزیم

اکنون خمیر را از فر خارج کرده مواد قارچ را ریخته و روی آن به مقدار فراوان پنیر پیتزای رنده شده را می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار داده روی آن طلایی شد مدت پانزده دقیقه برای این کار وقت نیاز داریم

وقتی کیش قارچ پخت از فر خارج کرده پنج دقیقه بماند سپس برش زده و سرو میکنیم این مقدار کیش قارچ برای ده نفر است.

 

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید