آموزش طرز تهیه دلمه کلم

آموزش طرز تهیه دلمه کلم


دلمه کلم: امروز نیز با یکی دیگر از آموزش های آشپزی خوشمزه و آسان دیگر از سایت نازدونه در خدمت شما هستیم و قصد داریم برای شما عزیزان، آموزش طرز تهیه دلمه کلم را ارائه دهیم که یکی از دلمه های بسیار خوشمزه و لذیذ است که خواص بسیاری نیز دارد و یادگیری آن نیز ساده است. دلمه کلم، یکی از دلمه های محبوب و پرطرفدار کشور ترکیه است که بهترین موقع مصرف آن در فصل های سرد سال است. موادی که در این دلمه کلم ما استفاده کرده ایم برای حدودا 4 نفر کافیست که برای یادگیری، مراحل زیر را دنبال کنید.

آموزش طرز تهیه دلمه کلم

مواد مورد نیاز:

کلم سفید در اندازه متوسط ۱ عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

برنج ۱٫۵ لیوان

رب ۱ قاشق غذا خوری

جعفری نصف دسته

نعنای خشک ۱ قاشق غذا خوری

روغن مایع نصف استکان

نمک

ادویه جات دیگر

مواد مورد نیاز برای سس بورک:

رب ۱ قاشق غذا خوری

روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری

اب و دو نیم لیوان

نمک ۱ قاشق چایخوری

آموزش پخت:

برگ های گلم را جدا کرده در یک قابلمه با آب می پزیم تا کلم ها نرم شود قسمتهای سفت کلم را با چاقو در می آوریم قسمتهای سفت را ته قابلمه قرار میدهیم تا مانع سوختن کلم ها شود

اکنون پیازها را ریز خرد کرده در قابلمه نصف استکان روغن مایع ریخته و تا وقتی پیازها طلایی شود تفت میدهیم سپس گوشت چرخ شده را ریخته و تا وقتی آب بیاندازد تقت میدهیم وقتی گوشت خوب تفت داده شد برنج , ادویه جات را می ریزیم وقتی برنج ها کمی نرم شد از حرارت برداشته و میگذاریم سرد شود

این دستور دلمه کلم مخصوص کشور ترکیه است

وقتی مواد داخلی سرد شد لای کلم های پخته شده قرار داده و رول میکنیم ودر قابلمه قرار میدهیم وقتی همه را پیچیدیم یک قاشق غذا حوری رب , یک فاشق غذا خوری روغن مایع , نمک و دو و نیم لیوان آب ریخته نیم ساعت بپزد و با ماست سرو میکنیم

این دلمه سرشار از پروتئین است و به انسان انرژی میدهد. کلم سرشار از ویتامین های ب , ث و ای است و سرشار از پتاسیم است. کلم کالری بسیار کمی دارد و در منوهای غذای افراد رژیم جایگاه مخصوصی دارد سرشار از انتی اکسیدان است.

 

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید