آموزش طرز تهیه سوپ قارچ ترکی

آموزش طرز تهیه سوپ قارچ ترکی


سوپ قارچ: در این پست از وب سایت نازدونه باز هم با یک آموزش آشپزی خوشمزه و آسان دیگر در خدمت شما هستیم و در این آموزش قصد داریم  آموزش طرز تهیه سوپ قارچ ترکی را به شما آموزش دهیم. این سوپ بسیار مناسب فصل زمستان است که برای جلوگیری از سرماخوردگی و همچنین بهبود سرماخوردگی مفید می باشد. این سوپ قارچ، یکی از سوپ های معروف و پرطرفدار کشور ترکیه است که از جایگاه ویژه ای در این کشور برخوردار است و یادگیری آن نیز بسیار آسان است و می توانید یک تجربه لذت بخش در کنار خانواده خود داشته باشید.

آموزش طرز تهیه سوپ قارچ ترکی

مواد مورد نیاز:

قارچ ۴۰۰ گرم

آرد ۲ قاشق غذا خوری

روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

شیر ۱ لیوان

آرد ۳٫۵ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه

آموزش پخت:

برای درست کردن سوپ قارچ ابتدا چهارصد گرم قارچ را خوب شسته و تمیز میکنیم اگر خواستید میتوانید پوست نازک روی قارچ ر ا بگیرید البته نگیریم هم می شود سپس با کمک چاقو ریزخرد میکنیم

اکنون در یک قابلمه متوسط سه قاشق غذا خوری روغن مایع می ریزیم روی آن قارچهای ریز خرد شده را ریخته وقتی قارچ آب انداخت تا زمانیکه آبش را بکشد تفت میدهیم

اکنون روی قارچ های تفت داده شده دو قاشق غذا خوری آرد ریخته و هم میزنیم و خیلی کم تفت میدهیم اکنون سه و نیم لیوان آب را کم کم ریخته و سریع هم میزنیم در حرارت متوسط هم زده و میگذاریم بجوشد

وقتی سوپ را جوشانیدم پنج دقیقه دیگر جوشیده و روی آن یک لیوان شیر ریخته و هم میزنیم و اندازه نمک و فلف بستگی به خودتان دارد یکی دو دقیقه که بجوشد کافیست

اکنون سوپ قارچ آماده است پنج دقیقه استراحت داده سپس گرم سرو میکنیم

این مقدار سوپ برای چهار نفر است.انواع سوپ های دیگر را هم آموزش خواهیم داد منتظر باشید.

 

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید