آموزش طرز تهیه شیرینی زیتونی ترکی

آموزش طرز تهیه شیرینی زیتونی ترکی


شیرینی زیتونی : امروز در این پست از وب سایت نازدونه با یکی دیگر از آموزش های آشپزی خوشمزه و آسان دیگر در خدمت شما دوستان عزیز هستیم و در این قسمت قصد داریم یکی دیگر از شیرینی های خوشمزه کشور ترکیه را آموزش دهیم. نام این شیرینی، شیرینی زیتونی می باشد که در کشور ترکیه بسیار پرطرفدار است و از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده که علاوه بر مزه عالی که دارد، یادگیری آن نیز ساده می باشد و شما در عرض چند دقیقه می توانید نحوه پخت این شیرینی زیتونی را فرا بگیرید و در کنار چای مصرف کنید که امید است این آموزش مورد توجه شما قرار گیرد.

آموزش طرز تهیه شیرینی زیتونی ترکی

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی:

مارگارین نرم شده در دمای محیط ۲۰۰ گرم

روغن مایع ۱ استکان

ماست ۳ قاشق غذا خوری

سرکه ۱ قاشق غذا خوری

شکر ۲ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق مربا خوری

آرد به میزان لازم

مواد مورد نیاز برای قسمت رویی شیرینی زیتونی

زرده تخم مرغ

کنجد

زیتون

مواد مورد نیاز برای وسط شیرینی

سفیده تخم مرغ

نحوه پخت:

در یک کاسه مارگارین نرم شده به مقدار ۲۰۰ گرم , روغن مایع یک استکان , ماست سه قاشق غذا خوری , شکر دو قاشق غذا خوری , سرکه یک قاشق غذا خوری و نمک یک قاشق مربا خوری ریخته و خوب مخلوط میکنیم روی آن بینگ پودر به مقدار یک قاشق چای خوری و آرد را کم کم ریخته و ورز داده تا خمیر شود

این خمیر را نصف کرده یکی از خمیرها را روی سطح کار با کمک وردنه باز کرده و در ضخامت متوسط باز کرده زیاد نازک نباشد سپس با دهانه استکان قالب زده و در سینی فر با فاصله می چینیم سپس روی آن سفیده تخم مرغ می ریزیم

خمیردومی هم به همین شکل باز کرده بادهانه استکان قالب می زنیم سپس وسط خمیر را با دهانه بطری قالب زده اکنون به خمیری که سفیده تخم مرغ زدیم این خمیری که با درب شیشه قالب زدیم قرار میدهیم روی آن زرده تخم مرغ مالیده و کنجد میریزیم

وسط شیرینی زیتون بدون هسته قرار میدهیم در فر ۱۷۵ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا روی شیرینی ها طلایی شود وقتی سرد شد شیرینی ما آماده سرو کردن است به همین راحتی یک شیرینی زیتونی درست کردیم.

 

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید