آموزش طرز تهیه صحیح و آسان کیک پیانو

آموزش طرز تهیه صحیح و آسان کیک پیانو


کیک پیانو : باز هم وارد دنیای کیک ها می شویم و با یک پست آموزش آشپزی خوشمزه و آسان دیگر از وب سایت نازدونه در خدمت شما دوستان عزیز هستیم که امیدواریم این پست های آموزش آشپزی، مورد توجه شما دوستان عزیز قرار گیرد. امروز قصد داریم آموزش طرز تهیه صحیح و آسان کیک پیانو را خدمت شما ارائه دهیم که یکی از کیک های خوشمزه و در عین حال ساده می باشد که شیوه پخت کاملا راحتی دارد و در عرض چند دقیقه می توانید آن را فرا بگیرید و در کنار چای یا قهوه مصرف کنید و یک تجربه لذت بخش را در کنار خانواده خود تجربه کنید.

آموزش طرز تهیه صحیح و آسان کیک پیانو

مواد مورد نیاز جهت پخت کیک پیانو

تخم مرغ ۲ عدد

شکر نصف لیوان

روغن مایع نصف لیوان

شیر نصف لیوان

کاکائو ۲ قاشق غذا خوری

وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی

بکینگ پودر ۱ پاگت ۱۰ گرمی

آرد ۱ لیوان ( لیوان مورد استفاده ۲۰۰ میلی لیتر )

مواد مورد نیاز برای خیس کردن کیک

شیر ۱٫۵ لیوان

کاکائو ۲ قاشق غذا خوری

مواد مورد نیاز برای تهیه وسط کیک

شیر۳ لیوان

شکر ۲ فنجان کوچک

آرد ۲ فنجان کوچک

سرکه سیب ۲۰۰ میلی لیتر

مواد مورد نیاز برای تهیه قسمت رویی کیک پیانو

کاکائو

 

نحوه پخت:

برای درست کردن این کیک دو عدد تخم مرغ و نصف لیوان شکر را با میکسر هم زده روی آن نصف لیوان روغن مایع, نصف لیوان شیر ریخته و خیلی کم هم میزنیم سپس کاکائو دو قاشق غذا خوری , وانیل یک پاکت پنج گرمی, بکینگ پودر یک پاکت ده گرمی و یک لیوان آرد را ریخته و خوب هم زده اکنون در ظرف پیرکس مربعی شکل چرب شده مایه کیک را می ریزیم در فر ۱۷۰ درجه بمدت بیست تا بیست و پنج دقیقه می پزیم

برای درست کردن کرم کیک ابتدا سه لیوان شیر , دو فنجان کوچک شکر و دو فنجان کوچک آرد را در قابلمه ریخته و با همزن دستی هم زده در حرارت قرار داده و مرتب هم زده وقتی پخت از حرارت برداشته و میگذاریم ولرم شود

کیک را از فر خارج کرده و وقتی ولرم شد خیس میکنیم ابندا شیر و کاکائو را با هم مخلوط کرده و روی کیک ولرم می ریزیم

وقتی کرم ولرم شد روی آن دویست میلی لیتر خامه ر ریخته و با میکسر مخلوط میکنیم اکنون ابن کرم را روی کیک ریخته و با کمک ریسک روی آن را صاف میکنیم سپس با کاکائو رویش را می پوشانیم.

 

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید