آموزش طرز تهیه صحیح پیده پیاز

آموزش طرز تهیه صحیح پیده پیاز


امروز در وب سایت دکتر سه با یک آموزش آشپزی خوشمزه و آسان دیگر در خدمت شما دوستان عزیز هستیم و در این پست قصد داریم آموزش طرز تهیه صحیح غذای پیده پیاز را خدمت شما ارائه کنیم که یکی از غذاهای ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است که یادگیری ساده ای دارد و در عرض چند دقیقه می توانید نحوه پخت آن را فرا بگیرید و با درست کردن این پیده پیاز، یک تجربه خوشمزه را در کنار خانواده خود داشته باشید که امید است این آموزش مورد توجه شما قرار گیرد و برای یادگیری این غذا کافیست مراحل زیر را یک به یک دنبال کنید.

آموزش طرز تهیه صحیح پیده پیاز

مواد مورد نیاز جهت تهیه خمیر این غذا:

آب ولرم ۲ لیوان

خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سرصاف

شکر ۱ قاشق غذا خوری

نمک ۱ قاشق مربا خوری

آرد ۴٫۵ لیوان ( لیوان مورد استفاده ۲۰۰ میلی لیتر )

روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری

مواد مورد نیاز جهت تهیه داخل این غذا:

پیاز ۴-۵ عدد

کره ۱ قاشق غذا خوری

روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری ( گوجه فرنگی و فلفل می توانید هر دو را ترکیب و استفاده کنید )

آویشن

پاپریکا

فلفل سیاه

نعناع

نمک

مواد مورد نیاز جهت تهیه قسمت رویی پیده پیاز:

زرده تخم مرغ

کنجد

 

نحوه پخت:

برای درست کردن خمیر پیده آب ولرم , خمیرمایه و شکر را در یک ظرف می ریزیم و مخلوط میکنیم . دربش را بسته و پنج دقیقه استراحت میدهیم سپس نمک ریخته و آرد را کم کم اضافه می کنیم ورز داده تا خمیری نرمی شود

اکنون روی خمیر دو قاشق غذا خوری روغن مایع ریخته و ورز میدهیم اکنون روی خمیر را پوشانده و به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه استراحت می دهیم

پیاز ها را خلالی خرد کرده . در تابه روغن مایع وکره ریخته و پیازها را در آن تقت میدهیم تا نرم شوند

روی پیاز تفت داده شده نمک و ادویه جات را ریخته و تفت میدهیم اکنون مواد داخلی را از حرارت برداشته تا سرد شود

خمیر استراحت داده شده را نصف کرده و چونه گیری میکنیم و کمی آرد پاشی کرده و با دست به اندازه سینی باز میکنیم و طرفش را تا کرده و نصف مواد داخلی را گذاشته و مثل تصویر شکل میدهیم

خمیر دومی را هم به همین شکل درست میکنیم و در سینی فر قرار میدهیم ده دقیقه استراحت میدهیم با کمک فرچه روی آن زرده تخم مرغ می مالین سپس کنجد می پاشیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا روی آنها طلایی شود از فر خارج کرده روی آنها پارچه تمیز می پوشانیم سپس با کمک چاقو برش میزنیم.

 

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید