آموزش طرز تهیه کیک تارت با گاناش شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک تارت با گاناش شکلاتی


کیک تارت: در این قسمت از سایت نازدونه با یک آموزش آشپزی خوشمزه و آسان دیگر در خدمت شما دوستان عزیز هستیم و امروز قصد داریم آموزش درست کردن کیک تارت با گاناش شکلاتی را خدمت شما ارائه دهیم که کیک بسیار خوشمزه ای است که روی آن توسط گاناش شکلاتی ترکی تزیین شده است و یادگیری آن بسیار راحت بوده و زمان کمی نیز می گیرد که می توانید به راحتی این کیک را بپزید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. برای یادگیری نحوه پخت این کیک کافیست آموزش زیر را دنیال کرده و مراحل را یک به یک انجام دهید که امید است مورد توجه شما قرار گیرد.

آموزش طرز تهیه کیک تارت با گاناش شکلاتی

مواد مورد نیاز:

تخم مرغ ۲ عدد

شکر ۱ استکان

شیر ۱ استکان

روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی

وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی

کاکائو ۴۰ گرم

آرد ۲ ستکان

مواد مورد نیاز جهت خیس کردن کیک :

شیر سرد نصف لیوان

مواد مورد نیاز برای تهیه گاناش

شکلات تلخ ۱۶۰ گرم

شکلات مایع ۱۶۰ میلی لیتر

مواد مورد نیاز برای قسمت رویی کیک

کاکائو

پودر نارگیل

آموزش پخت:

برای درست کردن این کیک اول گاناش را آماده میکنیم برای درست گردن گاناش در قابلمه خامه را ریخته و گرم میکنیم قبل از جوشیدن خامه را از حرارت برمیداریم سپس از تکه های شکلات به قابلمه اضافه کرده و هم میزنیم کرم را در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سرد شود اکنون کیک را درست میکنم ابتدا در یک کاسه شکر , تخم مرغ , آرد , شیر , بکینگ پودر و وانیل ریخته هم زده تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

اکنون قالب تارت را چرب کرده و مواد کیک را می ریزیم سپس در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت بیست دقیقه بپزد سپس بعد از پختن میگداریم سرد شود وقتی کیک تارت سرد شد وارونه کرده و با شیر روی آن را خیس میکنیم

روی کیک , گاناش ریخته سپس پودر نارگیل می ریزیم ومیتوانیم فندق خرد شده را هم بریزیم یک شب در یخچال قرار میدهیم سرد سرو میکنیم.

دوباره با کیک های مدرن تر و متنوع تر در خدمت شما علاقمندان به هنر شیرینی پزی خواهیم بود و انواع مختلف کیک ها را با هم یاد خواهیم گرفت. این تارت در ترکیه بسیار پرطرفدار است و محبوبیت زیادی دارد.

 

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید