آموزش طرز تهیه کیک سیب بدون روغن

آموزش طرز تهیه کیک سیب بدون روغن


کیک سیب بدون روغن: امروز نیز در این پست از وب سایت نازدونه با یک آموزش آشپزی خوشمزه و آسان دیگر در خدمت شما دوستان عزیز هستیم و یک آموزش برای طرفداران کیک آماده کرده ایم و قصد داریم در این قسمت، طرز تهیه کیک سیب بدون روغن را خدمت شما ارائه دهیم که از کیک های بسیار خوشمزه بوده که در عین مزه خوبی که دارد، یادگیری آن نیز ساده بوده و در عرض چند دقیقه می توانید این کیک سیب بدون روغن را درست کنید و در کنار چای یا قهوه مصرف کنید و یک تجربه لذت بخش در کنار خانواده خود داشته باشید. که برای یادگیری این کیک سیب بدون روغن کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

 

آموزش طرز تهیه کیک سیب بدون روغن

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک:

سیب زرد ۲ عدد

تخم مرغ ۳ عدد

دارچین ۱ قاشق غذا خوری

آرد ۱٫۵ لیوان

شکر ۱ لیوان

گردوی درشت خرد شده ۱ لیوان

بکینگ پودر ۱ پاگت ۱۰ گرمی

وانیبل ۱ پاکت ۵ گرمی

پودر قند برای تزیین روی کیک

نحوه پخت:

تخم مرغ , شکر و دارچین را با میکسر هم زده سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را می ریزیم .

پوست سیب ها را گرفته و کوچک خرد می کنیم و خیلی کم آردی کرده. وانیل و گردو را داخل کیک ریخته و خوب مخلوط میکنیم با قاشق تخته هم زده همه مواد را با هم مخلوط میکنیم در قالب کیک چرب شده ریخته و در فر ۱۵۰ درجه گرم شده به مدت چهل و پنج دقیقه می پزیم وقتی پخت از فر خارج کرده وقتی خوب سرد شد از قالب در می آوریم و رویش را با پودر قند تزیین میکنیم این هم از کیک سیب بدون روغن که امیدوارم خوشتان آمده باشد

آموزش مدل دیگری از این کیک:

آموزش کیک سیب و دارچین بدون روغن :

مواد مورد نیاز برای زیر کیک :

سیب ۱ تا ۲ عدد بستگی به کوچکی و بزرگی سیب دارد

دارچین ۱ قاشق مربا خوری

گردو یا فندق ۱ لیوان درشت خرد شده ( من روی نایلون یکی دو بار با وردنه زدم و درشت خرد شد )

مواد لازم برای کیک

تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۱٫۵ لی.ان

آرد ۲ لیوان

بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی

وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی

آموزش طرز تهیه کیک سیب بدون روغن

آموزش پخت:

برای درست کردن این کیک کم کالری سیب ها را پوست گرفته و قسمت وسط آن را تمیز کرده و حلقه حلقه میکنیم با یک قاشق مربا خوری قالب کیک را چرب کرده و سیبها ر ا در آن می چینیم و روی آن دارچین ریخته سپس فندقها ر ا می پاشیم

اکنون کیک را درست میکنیم برای این کار تخم مرغ , شکر را به مدت چهار تا پنج دقیقه هم زده سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل را می ریزیم و به هم زدن ادامه میدهیم و روی سیب ها می ریزیم

در فر ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم وقتی کیک پخت سرد کرده و از قالب خارج میکنیم اگر قالب کیک نداشتید در ظرف پیرکس هم میتوانید درست کنید.

اکنون کیک کم کالری ما آماده است.

 

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید