آموزش طرز تهیه کیک هویج

آموزش طرز تهیه کیک هویج


کیک هویج: از وب سایت دکتر سه به دنیای کیک ها می رویم و امروز نیز با یک پست آموزش آشپزی خوشمزه و آسان دیگر در خدمت شما دوستان عزیز هستیم و در این قسمت قصد داریم آموزش طرز تهیه صحیح کیک هویج را به شما ارائه دهیم که امید است مورد توجه شما قرار گیرد. این کیک هویج بسیار خوشمزه بوده و بسیار نیز ساده است و یادگیری بسیار راحتی دارد و در عرض چند دقیقه می توانید نحوه پخت کیک هویج را فرا گیرید. با پختن این کیک و مصرف آن در کنار چای، می توانید یک تجربه لذت بخش در کنار خانواده خود داشته باشید که برای یادگیری کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

آموزش طرز تهیه کیک هویج

مواد مورد نیاز برای کیک:

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ لیوان

روغن مایع ۱ استکان

شیر ۱ استکان

گردوی خرد شده ۱ استکان

هویج ۱ لیوان

آرد ۲ لیوان

دارچین ۱ قاشق مربا خوری

بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی

وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی

مواد مورد نیاز برای کرم کیک:

شیر ۱ لیتر

شکر ۱ لیوان

آرد ۲ قاشق غذا خوری

نشاسته ۲ قاشق غذا خوری سرپر

کره ۱ قاشق غذا خوری

وانیل ۲ پاکت ( دو عدد ۵ گرمی )

 

مواد لازم برای روی کیک هویج :

پودر نارگیل به مقدار فراوان

نحوه پخت:

برای درست کردن کیک هویج در یک کاسه سه عدد تخم مرغ و یک لیوان شکر را ریخته و با کمک میکسر هم زده سپس بقیه مواد کیک را می ریزیم اکنون در قالب کیک کمربندی چرب شده مایه خمیر را ریخته ( قالب گرد ساده و سینی هم می شود )

در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده میگذاریم تا وقتی که کیک بپزد.

تا زمانی که کیک بپزد کرم کیک را آماده می کنیم برای درست کردن کرم این کیک یک لیتر شیر , یک لیوان شکر , آرد دو قاشق غذا خوری و نشاسته دو قاشق غذا خوری سر پر را در قابلمه ریخته و مخلوط میکنیم تا وقتی که بپزد و بجوشد وقتی کرم جوشید از حرارت برداشته و داخلش کره و وانیل می ریزیم و با میکسر هم میزنیم

اکنون روی کیک کرم ر ریخته و خوب صاف میکنیم روی آن هم به مقدار فراوان پودر نارگیل می ریزیم وقتی دردمای محیط سرد شد در یخچال قرا رداده تا بمدت سه تا چهار ساعت بماند بعد از سه تا چهار ساعت از یخچال خارج کرده و برش زده و سرو میکنیم.

 

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید