بقچه گردویی و آموزش درست کردن آن به طور حرفه ای و کامل


بقچه گردویی و آموزش درست کردن آن به طور حرفه ای و کامل

حتما شده است که از صبحانه ها و یا عصرانه های تکراری خسته شده باشید و کمی به تنوع و تحول در آن ها فکر کرده باشید.برای مثال غذای متفاوتی را در ذهنتان تصور کنید .یکی از این غذاها متفاوت که برای تنوع بسیار خوب است بقچه گردویی می تواند باشد.شاید اکثرا حتی این نام را نشنیده باشید تا الان.لازم به ذکر است که این غذا ظاهر زیبایی نیز دارد.اکنون روش پخت حرفه ای بقچه گردویی را بررسی خواهیم کرد.

بقچه گردویی و آموزش درست کردن آن به طور حرفه ای و کامل

مواد لازم برای تهیه بقچه گردویی :

برای درست کردن بقچه گردویی به مواد زیر نیاز داریم :

مارگارین نرم شده ۲۵۰ گرم

روغن مایع نصف استکان

نمک ۱ قاشق مربا خوری

شکر ۲ قاشق غذا خوری

شیر ولرم نصف لیوان

خمیرمایه نصف پاکت کوچک

تخم مرغ ۲ عدد ( یک زرده برای روی بقچه نگه می داریم )

گردوی خرد شده ۱ لیوان

آرد ۴ لیوان

مواد لازم برای روی بقچه گردویی :

زرده تخم مرغ

کنجد

طرز تهیه بقچه گردویی :

برای درست کردن بقچه گردویی ابتدا شیر ولرم به مقدار نصف لیوان و خمیرمایه نصف پاکت کوچک  را با هم مخلوط کرده تا خوب حل شود روی آن بجز  آرد بقیه مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم  در آخر کم کم آرد را می ریزیم و خوب ورز میدهیم  روی خمیر ا پوشانده ده دقیقه استراحت کند این خمیر را ده قسمت کرده  و چونه گیری میکنیم  و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله می چینیم و پنج دقیقه دیگر استراحت میدهیم.

بعد از این مدت با دست روی بقچه ها را فشار داده  تا کمی پهن تر شود روی آن زرده تخم مرغ می مالیم  و با چنگال شکل داده  در آخر روی آن کنجد می ریزیم  و بیست دقیقه دیگر استراحت میدهیم درفر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  وقتی بقچه ها پخت از فر خارج کرده و  وقتی ولرم شد  میتواینم سرو کنیم این هم یک بقچه خوشمزه امیدوارم بپسندید.

این بقچه خوشمزه با چای خیلی می چسبد.شما هم اگر از طرفداران بقچه گردویی هستید و دوست دارید رسپی های مختلفی را امتحان کنید توصیه میکنم از این بقچه درست کتید.

منبع: هلو دکتر

دیدگاهتان را بنویسید