کوفته بلغور آبدار و طرز تهیه ی بسیار آسان آن


کوفته بلغور آبدار و دانستنی ها و طرز تهیه آسان آن

این کوفته هم مانند سایر کوفته برای علاقه مندان به آن میتواند قابل توجه باشد و همچنین خوشمزه هم است و بچه ها هم آن را دوست خواهند داشت.پخت آن وقت زیادی از شما نخواهد گرفت.مقدار آن برای 4 یا 5 نفر بوده و 40 دقیقه وقت میخواهد. که طبیعتا 20 دقیقه آماده کردن مواد و 20 دقیقه هم پخت آن زمان میبرد.

کوفته بلغور آبدار و طرز تهیه ی بسیار آسان آن

مواد لازم برای تهیه کوفته بلغور  آبدار :

گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم

بلغور ریز مخصوص کوفته ۱ استکان

آرد ۱٫۵ قاشق غذا خوری

پیاز متوسط ۱ عدد

سیر ۲ حبه

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق

تخم مرغ در اندازه متوسط ۱ عدد ( تخم مرغ برای داخل کوفته لازم است )

روغن مایع یا روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

نمک و ادویه جات دلخواه

 

طرز تهیه کوفته بلغور آبدار

در یک کاسه گوشت چرخ شده دویست گرم, بلغور ریز مخصوص کوفته یک استکان , تخم مرغ متوسط ۱ عدد , پیاز متوسط ۱ عدد, سیر دو حبه, نمک و ادویه جات را ریخته و خوب ورز میدهیم وقتی ورز دادیم  در اندازه دلخواه برداشته و گرد میکنیم تا بشکل آن در آید.

آن ها را در سینی آردی ریخته که نچسبد همه جای کوفته ها آغشته به آرد شود.

در قابلمه دو قاشق غذا خوری روغن ریخته  سپس رب به مقدار یک قاشق غذا خوری  را تفت میدهیم  پنج تا شش لیوان آب جوش ریخته چنددقیقه هم بجوشد اکنون در این محلول کوفته ها را ریخته  در اینجا اندازه نمک را تست کنید اگر لازم بود بریزید  اگر نمک زیادی ریختید مقداری سیب زمینی بریزید تا نمک اضافی آن را بگیرد در حرارت متوسط  به مدت بیست دقیقه بپزد.

دراین پست برایتان یک غذای سنتی اموزش دادیم اگر تاکنون از آن درست نکردید توصیه میکنم  تست کنید و بیشتر با غذاهای سنتی کشور ترکیه آشنا شوید.

منبع: هلو دکتر

دیدگاهتان را بنویسید