کیک ماگما , دانستی ها و شیوه پخت کیک ماگما


کیک ماگما , دانستی ها و شیوه پخت کیک ماگما!

بدون شک اغلب هستند افرادی که تمایل داشته باشند در پخت کیک متفاوت عمل کنند.می دانیم که ما انواع مختلفی کیک با اقسامی متفاوت داریم.کیک ماگما هم یکی از این ها است.حال شیوه پخت کیک ماگما رو به بهترین روش ممکن توضیح خواهیم داد.

کیک ماگما , دانستی ها و شیوه پخت کیک ماگما

مواد لازم برای کیک ماگما :

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ لیوان

روغن مایع نصف لیوان

شیر ۱ لیوان

کاکائو ۳ قاشق غذا حوری

بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی

آرد ۲ لیوان

فندق ۱ استکان

مواد لازم برای تهیه کیک ماگما

شیر ۱ لیتر ( ۴ لیوان )

نشاسته ۳ قاشق غذا خوری

آرد ۲ قاشق غذا خوری

شکر ۶ قاشق غذا خوری

وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی

کره ۱ پاکت

مواد لازم برای روی کیک ماگما :

پودر قند

پودر پسته

طرز تهیه کیک ماگما :

اکنون کرم این کیک را درست می کنیم  در قابلمه شیر , شکر , آرد و نشاسته می ریزیم و با همزن دستی هم زده و مخلوط میکنیم  بجوشد و بپزداکنون وقتی کرم جوشید روی آن وانیل  و کره می ریزیم  و هم میزنیم  و میگذاریم کرم سرد شود.

در یک کاسه شیر و روغن مایع ریخته اکنون کاکائو و آرد و بکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم  فندق خرد شده را ریخته و بجای میکسر با استفاده از ریسک و یا قاشق هم میزنیم چون نمی خواهیم فندق ها زیاد ریز شود از میکسر استفاده نمیکنیم در قالب کمربندی ۲۶ سانتی مایه کیک را در روی کاغذ روغنی ریخته  سپس کرم  ولرم را ریخته در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده بمدت چهل تا چهل و پنج دقیقه می پزیم چهل دقیقه بعد پخت کیک را تست میکنیم.

کیک ماگمای پخته شده را از فر در آورده و رویش را با پودر قند و فیله بادام زمینی تزیین میکنیم  این کیک آسان را درست کنید بسیار طعم فوق العاده ای دارد.

منبع: هلو دکتر

دیدگاهتان را بنویسید